Promoot uw restaurant en wordt ASPERGERESTAURANT

Samenwerking

Naast dat wij uw restaurant beleveren met heerlijke asperges, brengen wij uw restaurant ook graag onder de aandacht bij onze particulieren klanten oftewel de aspergeliefhebbers. Sinds onze start in 2013 zoeken wij de samenwerking met lokale bedrijven en in het bijzonder restaurants met als doel asperges ”op de kaart zetten” in Noord-Holland. Zie onderstaande initiatieven die bijdragen aan het behalen van dit doel!

DIN(NER)SDAG

Iedere dinsdag verloten wij een dinerbon t.w.v. 50 euro onder onze particulieren klanten om een aspergerestaurant in het zonnetje te zetten. Op deze manier wordt zowel het restaurant als de asperge gepromoot. Met behulp van mooie foto’s van gerechten met asperge brengen wij onze particulieren achterban in contact met onze partners oftewel de aspergerestaurants. Deze loting vindt plaats op onze Facebook pagina.

ASPERGEDINERS

Naast dat de restaurants onze asperges op het menu hebben staan, organiseren zij ook regelmatig een thema avond in het teken van de ”koningin der groenten”. Deze evenementen willen wij ook graag promoten onder onze particulieren achterban, zodat de aspergeliefhebbers ook op culinair hoogstaand niveau kan genieten van onze asperges. De aspergediners worden opgenomen in onze agenda, zodat de aspergeliefhebber een overzicht heeft van alle aspergediners in Noord-Holland.

ASPERGERESTAURANTS.nl

De meest trouwe restaurants en chefs die tegelijk ook aspergeliefhebber zijn en dit ook omzetten in een kaart boordevol asperges, mogen zich Aspergerestaurant noemen. Deze Aspergerestaurants zullen in het bijzonder in het zonnetje worden gezet, omdat zij het meest bijdragen aan het behalen van onze doelstelling: Asperges ”op de kaart” zetten in Noord-Holland. Ook aspergerestaurant worden? Neem contact op via onderstaand formulier!

Afspraak maken?

U bent altijd bij ons welkom om ons en by Broersen beter te leren kennen. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

    [/vc_column_inner][/vc_row_inner]