Kernwaarden

Vers

’s Ochtends nog op het land, ‘s middags al bij de klant. In de ochtend staan we zelf op het land om de asperges te oogsten en vervolgens in de schuur te verwerken. Omdat deze tijd van het jaar een erg druk is, worden onze asperges dagelijks (ma t/m za) bezorgd door Horecagroothandel Dick Schaap of kunt u ze zelf afhalen. De asperges kunnen besteld worden via onze nieuwe en zeer gemakkelijke bestelsysteem (zie bestellen).

Wij willen u een zo’n vers mogelijk product bieden, omdat alleen dan de ultieme beleving van de asperge kan worden geproefd. Dit is ook de reden dat de asperges dagelijks bezorgd worden en hier dan geen kosten voor in rekening brengen. Onze bezorging is kosteloos, zodat wij u vooral stimuleren om meerdere keren in de week te laten bezorgen in plaats van 1 keer per week. Op deze manier kunnen wij onze meerwaarde ook daadwerkelijk aanbieden. Daarnaast kunt u, nadat u besteld heeft tegen korting afhalen bij onze boerderijwinkel (zie hier de voorwaarden).

 

Transparantie

Wij zijn open over onze werkwijze om vertrouwen op te kunnen bouwen voor de lange termijn. Wij zijn dagelijks bereikbaar om te vertellen over  ons product en dit jaar organiseren wij op 6 mei een horecadag by Broersen. Wilt u een keer komen kijken? Dan bent u altijd welkom als u dit van tevoren even aangeeft.

 

Flexibiliteit

Wij staan altijd open voor feedback om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Alle opties zijn bespreekbaar! Zowel over onze asperges als over de diensten hierom heen. Door alles buiten het leveren van asperges om te digitaliseren, zorgen wij er voor dat de tijd wordt gestoken in datgene waar wij beide gelukkig van worden.

 

Specialiteit

Doordat wij zelf asperges telen zijn wij bekend met de koningin der groenten en kunnen wij het beste inspelen op uw behoeften. Wij weten hoe ons product dient te worden behandeld om de ultieme beleving te kunnen proeven. Wij passen onze werkwijze aan op de behoeften van ons product en van de HORECA.